Kırıkkale'de,  Fırınlarda Covid-19 Denetimi

Kırıkkale'de, Fırınlarda Covid-19 Denetimi

Covid-19, nedeniyle Zabıta Müdürlüğü bağlı ekipleri, şehir genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirdi.

A+ A-

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğünebağlı ekipleri, Kırıkkale il genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekipler denetimlerde işyerlerinde genel temizlik, işyeri ruhsatı ve çalışma belgelerinin yanı sıra, maske ve işyeri içerisinde sosyal mesafeye uyulup uyulmadığını inceledi. Genel sağlık kurallarına uyulması hususlarında uyarılarda bulunan ekipler, ayrıca Pazar yerlerinde de aynı denetimlerine devam etti. 

DENETİMLER TİTİZLİK İLE DEVAM EDECEK
 Fırın içerisinde yoğunluk oluşmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine de dikkat çeken ekipler, işyerleri içerisinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda gerekli bilgilendirmeleri de yaptı. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, maske, mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyan işletme sahiplerine teşekkür ederken, kuralları esneten firmalara uyardı, uymayan firmalara ise idari para cezası uyguladı. Ekiple Koronavirüse karşı teyakkuzda olduklarını ifade ederek, denetimlerin aynı kararlılık ve titizlik ile devam edeceğini bildirdi. 


Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur